LÄS & KOM IHÅG



jag vet att jag ser tjock ut, men jag var visste inte att mobilen tog kort & jag blåser upp kinderna.
ni får vänta tills i helgen på inlägg.flyttar ju imorgon & då kommer syster !
ni får faktist vara starka utan mig.nås på mobilen tills vi har fixat datan i nya lägenheten.

PS ! på tian ska det stå
10  jag har asma sen jag var liten

förlåt

men jag orkar inte skriva idag.kanske skriver när mimmi har kommit så jag kan få prata ut.förlåt, men mycket har hänt under några timmar.nås på mobilen & playahead.olyckad


ipod

jag är med & tävlar om en ipod i bloggen http://bollnasfinest.blogg.se/  . jag har önskat mig ipod ett tag, men har aldrig fått någon så jag hoppas jag vinner den här ! :D

gud vad jag är duktig

ja, rubriken får ju tala för sig själv.eller jag kanske inte har varit jätte duktig, men nära på ! vi ska ju flytta på fredag,lör,sön eller måndag.så jag & mamma skulle städa & packa i mitt rum idag.sen ville jag ha musik på, men min radio funkad knappt så vi skulle sätta på någon av mina gamla skivor.men sen upptäkte mamma att det låg pengar där i, som troligtvis min lillebror har lagt i.så mamma tog med sig cd-spelaren ner & skulle fixa ut pengarna.och medans hon gjorde det fick jag en idé.jag skulle fixa till mina blommor lite.så jag tog bort dom dåliga bladen, satte blompinnar i, & vattnade.sen kom jag på att jag skulle spruta lite vatten på bladen & ställa in dom i badrummet så att dom torkar.och det gjorde jag & sa typ ''hej blomman  hur mår du ? mår du bra ?'' eftersom man ska ju prata med blommor, för då mår dom ju bättre.hoppas jag inte har dödat dom nu.och nu kom jag på att jag skulle berätta om mimmi, vem hon är osv men jag gör det ikväll.hinner inte nu, för ska städa & packa i mitt rum.berättar om hon efter middagen eller när jag är klar.

rubrik

ehm, ha rubriken idag fick bli rubrik.kom inte på något annat ! men jag har funderat på vad jag kan bättre bloggen med..eller är den bra ? ni måste kommentera vad ni tycker saknas ! tex, videoinlägg, dagens låt, mera bilder osv.ni får säga till ! nu ska jag kika runt på några bloggar, på pea & på bilddagboken.skriver senare.och vet ni vad ?!  mimmi kommer på fredag ! berättar mer om hon i nästa inlägg.


visst ere gulligt att ha tråkig & leka emo ? (a)
sen ere gulligt att man håller på att garva ihjäl sig !


beck

om 8 minuter börjar beck på fyran.det får man inte missa.älskar beck.ni måste kolla !


.

seriöst, ere jag som är efter eller ere ''svårt'' att lägga in videos ? någon som kan hjälpa mig ? (a) åh, nu e jag grymt hungrig & mamma kommer aldrig hem.jag tycker att det inte är nödvändigt att laga till något om hon har planerat något.men en macka kan nog inte skada.slänger in en bild som ni ser här under, om det funkar..


hela du är falsk.

ja, och då menar jag verkligen hela du.att du orkar med det du håller på med.att du orkar leka & ta ifrån ens kompisar.
att du orkar dölja allt du gör för din mamma.du fattar ju inte att hon kommer komma på det du gör.
seriöst gumman, jag tänker inte slösa tid på dig.
men en sak ska du veta, du var min bästavän & du var hon jag ville gå ut nian med, men nu orkar jag inte gå i samma klass som dig.

I'm back !

yes, i'm back.kul va ? :) jag har raderat alla inläggen nu & älsklings johanna har hjälpt mig med bloggen.
tack så mycket.hennes blogg hittar ni här http://pjohanna.blogg.se . jag fixade allt själv, men hon ''la'' in det.
detta blir ett kort inlägg, eftersom jag inte e så pigg längre.men nu lovar jag att jag ska börja skriva oftare.
så det så.