UMEÅ !

Sha sötnosar!

För typ en timme sen, bestämde vi att vi ska till umeå IKVÄLL!Tyvär så kommer vi åka tåg i 10 timmar.Alla flygbiljetter är slut, så tåg blev det.Soft faktist.Dock så kommer vi bara vara där i 3-4 dagar.Tråkigt, men jag vill vara med i sthlm winter games.Så ni bloggläsare, kom dit.Stockholmsmässan (i älvsjö) 09-20.Hörs om typ ett dygn.ÄLSKAR ER <3


I LOVE YOU BEST FRIEND!

förlåt

Förlåt för dåligt uppdratering.Men jag har inte haft något att skriva om så jag har undvikit bloggen.Jaja, hur är läget med er?För mig flyter allt på fast det är en sak som gör mig less.Så jag vet inte hur det blir med Umeå..Ååh, fitt soc -.-' Om vi inte ska till Umeå ska vi fira nyår hos Linda.Skit kul.Jag vill inte vara i nynäs på nyår.Man ska fira nyår med dom man vill tillbringa året med & dom som står än nära.Och det gör inte Linda längre.Dagens fråga :
Med vilka ska ni fira nyår?

godmorgon

Nu har jag nästan precis vaknat.Eller jag vaknade för typ en timme sen.Idag tror jag att det blir lika öde som igår.Jag orkar inte leta efter någon att vara med.Så vi får se hur det blir.Glöm inte bort frågestunden!

josefine..

Jag vet att det inte var alls länge sen jag skrev ''vi hörs senare'' men jag har så jävla tråkigt.Jag är inte trött, typ alla sover, msn är tråkigt, tvn är öde, äckel gubbar på pea, inga roliga på fejjan.Aa, allt suger just nu.Det är lov & natt.Om bara Josefine Lindh hade varit hemma..Åååh jävla skit.Om två veckor kommer hon hem ifrån Thailand som tur är.Men jag saknar verkligen min skogsmulle.Jag har inte kul på nätterna längre.Åh öde asså.Orkar inte.Hejdå.


Visst är hon fin?Ååh jag saknar dig!

nattblogg

Hej sötnosar.Antagligen sover ni nu.Men jag bryr mig inte.Kul iallafall att jag har fått frågor.Dock inte så många än men men.Det har ju bara gått några få timmar.Och kommentarena kommer inte godkännas för att jag vill ha frågorna hemliga ;) Men vi hörs om ett par timmar.Kyssar !

Vi kör en

FRÅGESTUND!
Svarar på allt.Frågestunden avslutas på Onsdag eller någon annan dag.Fråga på nu!


stannade hemma

Stannade hemma idag igen.Orkade inte åka ner på centrum.Var sjukt trött så jag somnade i soffan.Och då blev klockan halv sex & då orkade jag inte.Så ja..Har planetart lite med mamma om vi ska till Umeå.Om inte vi hittar någon kattvakt kommer jag få åka själv och de vill jag inte pga privataskäl.Dom närsta vet & det är bara dom som behöver veta.Orkar inte med det iallafall.Så ja, vi får se hur det blir.Annars åker jag upp men bor hos Mimmi.Jaja, vi får se hur det blir.Btw, har ni märkt att jag har ganska bra uppdratering idag?;) Soft faktist.

klar

Nu är jag klar.Känner mig som en människa igen.Otroligt skönt faktist.Ska försöka få med mamma ner på centrum eftersom jag inte orkar jaga efter någon att vara med.Annars får jag försöka imorgon.Suck, imorgon kommer det redan vara fullt upp eftersom vi kanske ska till Umeå på onsdag så vi kommer vara där 07.30 på nyåesmoegonen.Finns inte några flygbiljetter om vi inte vill åka 08.00.Och det orkar vi inte.Så tåg i 10 timmar får det bli.Som tur är så kommer vi få så vi kan sova i sängar.Ganska soft faktist.Mamma vill dessvärre flyga men jag vill inte gå upp klockan 05.00.Och jag gillar inte ens att flyga.Jag föredrar tåg mycket mera.Tåg är bättre än buss & flyg tillsammans enligt mig.Ganska sjukt faktist, men på tåg kan man röra sig mera & det är inte lika trångt.Klockan tickar så jag ska försöka övertala mamma nu.

DUSCH TIME

Hej sötnosar.

Dushen väntar på mig.Eller så tar jag ett bad..Ett skumbad skulle sitta fint!Fast duschen går snabbare.Skit samma vi får se hur jag gör.Nu har jag brottom för jag orkar inte att hela dagen ska försvinna!

Dagens planer :

* Duscha/bada
* Torka (haha)
* Fixa mig dvs klä på mig, sminka mig, borsta håret osv.
* Försöka få tag på någon att göra något med.
* Antagligen åka ner på centrum & köpa en plattång.


Ben bulamamak sen.


ny

Tjenis!

Ny header igen.Jag vet inte hur den ser ut på eran data.Men på min är den vit fast jag inte gjorde den så.. Skumt.Måste be någon fixa den senare.Orkar faktist inte nu.Har jätte ont i huvudet sen igår.


Jag lekte med min nya mobil & då kom jag på att leka
Dessireé Nilsson ni vet? ;)

jag älskar er...



Tack för en underbar dag igår!
Tillsammans kommer vi klara dm.


GOD JUL

Godmorgon!


God jul allihopa.Vaknade för typ en timme sen så jag har precis ätit frukost.Tomtegröt & knäcke macka med julskinka.Jag brukar inte gilla tomtegröt men jag är förkyld så jag kände inte smaken.Igår var jag & mamma vid globen shopping hela dan.Vi kom typ vid 11.30 & åkte vid 17.00.Mamma skulle köpa ett garage till min lillebror & det fanns bara på br.Och br finns inte vid globen shoppingen så vi åkta till farsta & lalalala.Så vi kom hem ca 19.30.. Vi var iallafall uppe till typ 01.00 för att vi fixade lite mat & slog in alla julklappar.Jag tjatade på mamma att jag skulle få min mobil (jag visste om att jag skulle få en) så jag fick det efter tolv.Jag är kär!Dock så har alla typ alla den.Det var den där samsungen för 1.499 kr på expert.Mohaha, jag fick den sista i globen.Nu börjar datan lagga, så jag skriver ikväll!Pussar ♥

Jag älskar dig!

Bilden är lånad av google.


segt internett.

Tjaaabbaa! Internet har blivit sjukt segt igen -.-' Därför suger uppdrateringen. Men men ni får stå ut! Well well, i söndags var det juluppvisning. Jag tror inte att jag skrev att vi hade det i tidigare inlägget. Men det gick ganska bra. Har en skit dålig film & två bilder jag fick ta ifrån Moas blogg. Läs hennes blogg här http://chloeew.blogg.se/ . Jag ska försöka lägga upp en bild med nästan hela laget (några kunde inte vara med på juluppvisningen eftersom dom antagligen var bort resta) hoppas bara att det inte laggar som det gjorde på facebook. Om det inte blir någon bild får ni överleva. Ska typ sova nu, har vaknat jätte tidigt två dagar i rad & gått & lagt mig jätte sent. Pussar


klicka på bilden för att den ska bli större.


nu e jag tillbaka

Tjenis! Ett tag sen jag skrev, eller vad säger ni? Jag har faktist saknat bloggen, men har ändå hunnit med annat i mitt huvud än att tänka på bloggen. Även om jag inte skrev så ofta en period så tänkte jag på bloggen varje dag. Iallafall, nu är det jullov & sjukt mycket äckligt snö. Visst, det är mysigt & sådär men bara på jul & nyår. Jag är ganska less på vintern faktist.Allt kallt & tråkigt. Men det som är bra med vintern är ju jullov. Haha :) Nog snackat om vintern! Nu kommer jag uppdratera så mycket jag kan. Och som ni kanske har märkt så är bloggen lösenord skyddad .Det är för att jag inte vill att några tex mamma, mormor, morfar & några andra vuxna inte ska läsa min blogg. Dom har inget här att göra :) Jag vill kunna skriva vad jag vill i bloggen utan att någon vuxen ska veta om det. Så nu får alla komma ihåg användarnamnet & lösenordet. Annars når ni mig på pea eller på facebook där ni kan fråga. Olyckad @ & Felicia kungen Höglund. Juste, en till sak som handlor om bloggen är att snart blir det ny designing igen. Den jag har nu var ju bara tillfällig. Så jag ska snart börja med en ny. Vi hörs senare för nu ska jag göra iordning varm oboy & en macka. Pussar (:

ang tävlingen

Tävlingen är inställd pga att mitt internet blir jätte segt på blogg.se.Därför nekas alla kommentarer & för alla som vill vara med.Och du som skrev anonymt, de var inte bara en blogg som ville vara med.Det var flera, men kommentarena nekas.Men jag ska lägga på minnet att du är en liten fegis, men låg status & som inte vågar skriva sitt namn.Säkert någon fjortis med 20 läsare.Och bara för att internet är segt på blogg.se & en massa andra sidor tex facebook, svt, pea & allt så kommer jag inte sitta vid datan mycket & därför blir det dålig uppdratering...