en korv med senap och majonäs tack!

Nej men godkväll.

Kom hem från träningen för typ en timme sen. Det var jävlit najsit. Enda sen jag kom hem har jag suttit i soffan och varit fet. Åt lite choklad också så nu har jag gått upp 3450 kilo igen. Lite synd sådär. Men snart ska jag duscha och sen sova så det blir NaJs. Har sovmorgon imorgon till 08.45 så det e också NaJs. Linda och Julia sover här imorgon eftersom det är valborg och vi kommer busa som tusan. Vi har två vodka, tjugo cider och 850 öl. SÅ JÄVLA BÄÄÄÄÄÄSSSST! Men nu ska jag stänga av datan och duscha. Vi hörs pussrumpor ;*


BuSiGa TjEjOrNa NuMmEr EtT!!!!!! :D :D :D


btw, det här var ett oseriöst inlägg!

matsalen

Godkvällen!

Är sjukt trött, men jag orkar verkligen inte sova. Idag så var jag i skolan. Har faktist inte varit där på en vecka eftersom jag har varit grymt förkyld. Har inte kunnat träna heller. Men nu är jag någolunda frisk så nu kan jag åka till träningen imorgon. Najs asså eller hur? Imorgon ska jag ta spruta också. Jag hatare! Har sån jävla sprutfobi så jag vet inte vad. Juste idag i matsalen var det en jävla rödhåriug brud som gick fram till Julia och hällde mjölk på hela hennes skinjacka så Linda frågar hon var fan hon hållde på med då fick hon
''oj förlåt'' till svar. Sen tog Julia en bit papper och bad mig torka hennes jacka, men smart som jag är så gick jag fram till den där bruden och skulle säga att hon skulle torka bort mjölken men hann bara till ''du ska tork'' sen kastade Julia hur lite vatten som helst på henne sen helt plötsligt kastar hon ett helt jävla glas med vatten på MIG! Så jag står där skit chockad och kollar runt om kring mig. Sen helt plötligt känner jag hur blöt jag är. Så några lärare gick fram till hon och frågade vad hon gjorde och jag gick där ifrån. Helt omedvetet säger jag ''fyfan asså'' när jag går förbi några sjuor eller åttor, kommer inte ihåg vad det var för några människor. Så ja, imorgon asså.. ;)

bloggare

Det var någon random som smsade mig i morse och bad mig säga vilka bloggar jag läser och vad jag tycker om dom osv så varför inte? =D

1.gaybloggen.com
OMG! Jag älskar Amir och hans blogg. Finns seriöst ingen skönare snubbe i heeeela bloggvärlden än han. Visst hans blogg har blivit tråkigare sen han flyttade hemifrån, men jag är beroende av hans blogg iallafall. Btw, visste ni att jag ''drömmer'' om att få träffa han? ;)

2. Fokis.se
Söt tjej, tråkig blogg. Konstiga inlägg, Photoshopar sina bilder. Hm, tråkigt tråkigt tråkigt är allt som finns att säga..

3.Paow.se
Haha, har vetat vem hon är sen hennes fjortis tid. Ganska pinsam var hon. Men ja, jag diggar hon som satan! Hon är inte som alla andra fjortis bloggare och hon vågar verkligen stå för sig själv! Go Paow genom allt :)

4.Dessirenilsson.blogg.se
Jobbig fjortisbrud med åtta ögonfransar. Uppdraterar dåligt, helt oniterssant blogg och hon leker mycket. Tråkigt men sant. Bloggen handlar om hennes fylla typ. Visst är hon söt, men jag läser bara bloggen för att se när hon skämmer ut sig :D

5.Kissies.se
Herreminjesus! Silikon bröst, silikon läppar FEJK FEJK FEJK! Hela hon är äcklig och tråkig. Läser inte hennes blogg längre faktist. Helt jävla fejk så varför skulle jag läsa den? Ps missbrukare nummer 1!

6.Sarahtjulander.blogg.se
Också en blogg jag läser. Sjunger fint men lite falskt. Pipig röst som är lite irreterande men ja hon är söt.. Hon har tyvär också en ganska tråkig blogg.

7.Makeupbox.se
Sten cool brud! Hon har också precis som Paow, haft en fjortis period fast då gick hon i fyran?! Hon är lika gammal som mig och skit skön! Jätte gullig och ganska interssant blogg.

8.Josefinebroden.blogg.se
Hon är en gammal kompis till mig. Vi träffades typ en gång sen så påstog en massa saker så vi slutade prata. Iallafall, hennes blogg är också tråkig men jag läser den iallafall.

9.Pauliinaselcuk.blogg.se
Hm, Zeyneps blogg är... Tråkig. Han babblar på med så mycket så man knappt förstår vad hon skriver eller menar. Men om hon hade skrivit interssanta saker så hade hon kommit långt med bloggen.

10.Nmfreedom.blogg.se
Så jävla härliga brudar! Fast det är ju sant, ena är ju släkt med mig ;) Men, dom är så oseriösa så det inte är sant. Synd att folk tror att dom är seriösa hahahaah

11.Bbarajosefine.blogg.se
Dålig uppdratering men kul blogg. Ja, Josefine är ju söt så hon får extra poäng! :D

12.Youbetterwork.blogg.se
Kul Cheerleading blogg. Interssanta saker om Cheer. Om man ska läsa bloggen ska man nog vara intersserad av Cheerleading.

Detta är inte iordning så ni vet :)

älskling kom tillbaka.

Jag tänker på dig hela tiden
Vill att du ska veta hur det är,
Vad fan ska jag göra, vill ej att det ska va' såhär
Det känns tomt, inte redo för att ta nästa kliv.
Ett år med dig, det var det bästa i mitt liv.
Men saker förändras, det blev som det blev.
Och jag vet att allt som har hänt är mitt fel.
Men känslan av att vara ensam kvar,
Är någonting som speglar mina sämsta val.
Jag säger som det är, att jag vill att du ska stanna kvar,
Jag älskar dig även fast du inte känner samma sak.
Jag saknar dig jämt, varje dag, varje kväll.
En gång hade jag allt men nu står jag här själv.
Den här går ut till dig, bara dig och vad som än händer,
Kommer inget, inget kunna ändra vad jag känner.
Och även om det känns omöjligt så hoppas jag,
Att nångång, nångång när allting blir bra.


lääääänk

Måste bara länka världens skönaste blogg! Mimmi och Nattes blogg är så jävla oseriöst så det inte finns. Dålig uppdratering har dom, men när dom väl uppdraterar så skrattar man. Även om det är en massa hårbollar som klagar på dom så är dom alltid lika oseriösa. Jag älskar verkligen bloggen! :D Btw, jag lackade LIIITE i några kommentarer, men om ni ser dom så bryr er inte okej? :] Yeah, länkning nura.

http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ 
http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ 
http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ 
http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ http://nmfreedom.blogg.se/ 




hur många bryr sig?

Godmorgon!

Antar att alla mina läsare är i skolan? Hah, stackare. Ska igentligen också vara i skolan men jag är sjuk.. Har så jävla ont i halsen så att jag knappt kan svälja. Jag tror att jag börjar få halsfluss eller något. Synd för mig. Anyway, jag har inte uppdraterat för att jag inte har något interssant att skriva om. Så varför skriva ett helt ointerssant inlägg som det står typ ''hejsan, jag har inget liv därför skriver jag inget kul hejdå'' när jag likagärna kan skriva ingenting? :D


vi kör en sån här



Johanna
hejsan!
jag måste bara fråga.hur är det mellan dej och paulina?du har inte skrivit om henne på jätte länge.om ni är osams, vad är ni osamas om?lite synd isåfall för ni var grymt balla ihop.har sett & träffat er flera gånger & varje gång var ni lika galna!!hahaha puss :)

Svar:
Hej Johanna!
Ja, jag har inte skrivit om 'Paulina' på länge för att jag inte har något att skriva om när det gäller hon. Vi umgås inte, vi pratar knappt med varandra heller för den delen. Eller jo.. Vi kan smsa en snabbis ibland & om vi ser varandra så hälsar vi. Inte mer än så. Och nej, vi är inte osams. Haha, tack så mycket! Eller kan man säga tack för den meningen? Iallafall, jag tycker också att vi var sjukt galna ihop! Vi gjorde så mycket sjuka saker så man inte kan beskriva dom. Jag menar, hur normalt är det att ha hur hög musik som helst med balkong dörren öppen & vi står där ute & dansar galet? Hm, inte så normalt eller? Självklart har vi gjort andra galna saker ihop. Både saker man får göra & inte ;) Haha, pussar! :D

<3


igår var igår, idag är idag med nya andetag.

Fick reda på en sak igår. Hm, den sög. Ska kanske flytta. TILL ÖSTERMALM! Helvete, jag vill inte. Måste skynda mig & fixa mig. Ska träffa min kontaktperson snart. Vet inte när. Jävla skit, allt suger. Eller ja, nästan. Det är träning ikväll. Typ styrka & gymnastik. Skit också. Kommer dö enu mer än igår. VAD HAR VÄRLDEN IMOT MIG DEN HÄR VECKAN ?!


sepe

Åh, har försovit mig. Vaknade för typ en timme sen. Vi ska åka och bada med klassen. Det låter ju mysigt eller hur? Fuck no. Ska till bussen nu som hela klassen sitter på. MYYYS! kärlek ♥


Ett tack till er

Idag på idrotten fick jag låna Julias mobil för att lyssna på musik eftersom jag inte var med. Helt plötsligt hörde jag en låt som jag lyssnade väldigt mycket på under 2007. Den låten fick mig att tänka på mitt liv. Jag kom och tänka på alla mina underbara vänner, alla gånger jag har tryckt ner mig själv genom att jämföra mig med andra, alla gånger jag har skrikit åt min mamma, alla gånger jag har gråtit på grund av falska vänner, alla gånger jag har sett min pappa full, alla gånger jag har sårat mina vänner, alla gånger jag har lämnat och blivit lämnad av kärleken.

Det är så många gånger jag har suttit i mitt rum eller inlåst på en toalett och gråtit. Jag har tänk många gånger på att jag inte orkar mer. Det har varit ofta jag har skakat, gråtit och fått panik på samma gång. Det är svårt att gå igenom något sånt här. Det är svårt att vara nästan 13 år och vara rädd att förlora alla man har vid sin sida. Det är fan inte enkelt. Det går inte över på en dag eller kanske en timme. Det sitter i så himla länge även om man känner det mer eller mindre. Det är nästan omöjligt att gå igenom något sånt på egenhand. Man behöver stöd för att orka. Det är lättast att prata med sina vänner än sina föräldrar. Så har det varit för mig. Min mamma vet knappt något om mig om man jämför med 3 stycken av mina vänner - Linda, Julia och Mimmi. Det är olika svårt att prata med person till person. Men den som jag har lättast att prata med är Mimmi. Och helt ärligt, så tror jag att hon vet absolut mest om mig. Hon har varit med mig mer när det har hänt mig saker, hon och jag pratar ofta om vad vi mår dåligt av osv.

Men självklart finns det andra som vet saker och ting om mig. Som tex Filip. Jag vet inte hur mycket han vet om mig. Men det är grymt mycket eftersom jag har känt han i mera än halva mitt liv. Men han vet inte allt. Anyway det jag ville få fram är att jag tackar er alla som alltid stöttar mig när jag behöver er. ''Utan er är jag död, utan er är jag inget''. Jag älskar er alla till max och gör allt för er. Aldrig i livet att jag offrar er framför mitt liv. ALDRIG ALDRIG ALDRIG! Ni är det bästa som har hänt mig. Kärlek till er bara er! Tack för att ni finns i mitt liv. Vad skulle jag göra utan er? Inget er inget mig. ♥


       


den man litar på mest, brukar alltid vara den falskaste.

Orkar inte berätta så gårdagen. Hände så mycket hela tiden. Ni får en bild istället! :)


Jag Hawzhin & Vanessa igår på söder.

vi kör snabbt

Godmorgon!

Uppdraterade inget igår så jag skriver kort om dagen. Jag & Hawzhin tänkte åka in till söder igår. Vet inte vad vi tänkte göra men något tänkte vi göra. När vi kom in efter en timmes jävla resa med pendeltåg så hann vi vara där i max 5 minuter sen fick Haw ett samtal från Jennifer. Vi hann bara gå till donken vid slussen där jag köpte en hamburgare för jag var sjuuukt hungrig. När jag kom hem så träffade jag Linda & Julia. Hängde med dom ett tag till 18.30 sen drog jag hem.

Anyway, idag ska jag & Haw in till stan igen. Eller ja, tekniska. Hon ville till söder senare men det kommer typ börja regna så jag tvivlar på det. Men vem vet det kanske är fint väder där inne. Bor ju en bra bit där ifrån. Nä, nu ska jag äta frulle & börja fixa mig.

 

:d


FET LÄNK TILL MIN SKOGSMULLE!
http://www.bbarajosefine.blogg.se http://www.bbarajosefine.blogg.se http://www.bbarajosefine.blogg.se

hejdå

 Tar bort lösenordet & det nu. Har fått massa klagemål så.. Byebye! :-D


dagens vill ha!

Måste bara skriva dagens vill ha också!



Haha omg! Jag måste ha den.

dagens fråga

Dagens fråga lyder...

Hur ska jag göra min blogg bättre? Dagens outfit? Hiss & diss? Dagens låt? Kommentera & berätta! :D


Rubrik saknas

Hoppas att ni fattar att det där med att Josefine skulle få en köttbulle varje gång hon hjälpte mig var ett skämt. Varför skulle hon få EN köttbulle? Anyway, det jag skulle komma fram till är att nu har jag fixat lösen & användarnamn pga att jag inte vill att min mamma eller någon annan vuxen ska läsa bloggen. Jag vill kunna länka min egna blogg på tex facebook utan att min mamma ska kolla i den. Så nu får ni fan komma ihåg användarnamnet & lösenordet annars får ni fråga på facebook. Fan vad jag snackar om en massa onödigt. Börjar falla in i dom gamla spåren - bloggar som om jag var likadan som den där fjortisen. Shit vad pinsamt.


Hot or not? Jag som fjortis? Nej tack!

blog king is back!

Yes! Det är sant. Jag är tillbaka igen. Jag är tillbaka efter min låånga & otroligt sköna semster i Hawaii, Thailand, Japan & USA. Var där med min underbara familj. Allså min mamma & min lillebror Charlie. Haha, tänk om det hade varit så bra. Nej men nu kör vi seriöst !

Jag är tillbaka nu föralltid får vi hoppas. Min blogg har ju varit cp.. Så varför blogga i en ful blogg?! Man mår bara dåligt. Men som ni ser så är den fixad. Som vanligt så är det Josefine som har fixat den. Ska fan anlita hon som min just my blogg designer. Jag ska betala henne sjukt bra. En köttbulle för varje gång hon hjälper mig. Jag tycker det låter sjukt bra. Eller vad tycker ni?

http://bbarajosefine.blogg.se