tusan

Jag har varken packat, städat mitt rum eller duschat & jag ska åka om två timmar. Jag har lite kvar i tvättstugan också. Ja, jag tvättar. Mamma hade inte tagit alla mina kläder igår så ja.. Hur tusan ska detta sluta?

26/7

Hejsan!

Har igentligen ingenting att skriva med jag måste hålla er lite uppdraterade. Igår träffade jag Fredrik. Lite smått kul sådär. Vi gjorde inte så mycket faktist.. ;) Jag kom hem typ tolv. Eftersom han bor i Järfälla så tar det ju ett tag att åka. Mamma sa inte så mycket om tiden eftersom vi inte kunde hjälpa att vi missade en buss. Och idag så händer det en trevlig sak. Ska hem till mormor ikväll. Vi åker buss som kommer ta typ nio timmar. Också lite trevligt. Eller nej. Nu ska hade jag tänkt att jag ska se på film med Charlie.

Pussen!


4 saker du inte visste om mig...

  1. Jag hatar inlägg i bloggar som är långa & som är utan bild.
  2. Jag älskar mina närmsta vänner otroligt mycket.
  3. Jag har alltid brottom med att prata så jag snubblar oftast på ord.
  4. Jag går aldrig utan min mobil.

idag är det ljust för dig, imorgon kan det ljusa vara mörkt.

Tja bitches!

Eftersom jag är i Trosa en hel del kan jag inte uppdratera. Jag har bara tillgång till data när jag är hemma. Men efter vissa omständigheter så vill jag tillbringa min tid med familj & vänner. Men i helgen får jag en egen laptop som jag kan ha i Trosa så då blir väl allt bättre. Så länge får ni hare bäst! :)