DISSAR

Jag dissar håååårt Kissie. Så ful, fejk, omogen, & ja fejk. Alla vet ju att hon readigerar sina bilder haha. Sorligt nog. Synd om henne i framtiden när hon försöker få jobb. Jag skulle minsann inte vilja ha henne på min arbetsplats.. Eller ha henne som mamma ;)


Näsan är ju söt iallafall.. ;d

tvekan har blivit en del av min vardag

Jobbig period det här. Allt är bajs. Orkar inte. Begravning på torsdag också. Kul det här. Vet inte om jag ska gråta eller skrika. Tvekar för mycket! Skit samma, vem orkar bry sig? Inte jag. Har fan heller bett om det här. Vi hööörs någongång. Medans ska jag vänta på bättre tider.
Btw, vänskap är knasigt. Kärlek är skit. Alkohol är spya. Knark är bajs. Bara en massa knas knas knas D:


Jag släpper dig aldrig. Aldrig, då menar jag aldrig.

Peace out bitches!


Julia Lindén

Älskling, jag vet att du inte har det lätt just nu. Allt runt om kring dig är något som trycker ner dig. Det här måste nästan vara en av dom jobbigaste perioderna i ditt liv. Det här med din mormor är hemskt. Det här med Jesper är galet. Och allt det andra.. Behöver jag ens nämna det? Allt det här är sjukt. Helt jävla idiotiskt. Varför skulle det hända dig? Världens finaste människa. Du är inte värld det här. Så därför ska jag göra allt för att stötta dig. Precis som du gjorde för mig i somras. Även fast jag inte alltid lyckas med att säga det jag borde säga så försöker jag. Jag är inte bra på det jag borde göra. Men jag försöker verkligen. Jag tänker finnas här, hela tiden. Dygnet runt. Föralltid. Exakt så som du alltid gör för mig. Det är något jag är så tacksam för. Utan dig hade jag inte varit här idag.

Det jag vill försöka säga är att du är värld allt bra i världen. you are the best person on earth and need all the support I can give you. Bara för dig ska jag vandra genom eld, och trampa på spikmattor bara för att ge dig hjälp. Du är mitt liv och bästavän, och vad som än händer sen så ska jag aldrig släppa dig.

Jag älskar dig Julia. Det är tack vare dig jag står här jag är idag. Tack för att du stog ut med mig i somras. Tack för att du stog ut med allt mitt negativa. Aldrig aldrig aldrig att jag tänker göra om mina misstag som jag gjorde förra sommaren. Du är det finaste jag har och är det vakraste på jorden. Du kom som en ängel och hjälpte mig när jag hade det som svårast. Att förlora dig igen för något fjantit, är som att förlora sitt liv.

Ord beskriver inte min tacksamhet, kärlek och respekt.

You are all i need.
Du är bland det bästa som har hänt mig. Utan dig fungerar jag inte.