fuck this shit

Jag stänger in mig i min egna värld. I min egna värld, där jag sitter med hörlurar, lyssnar på den musik jag älskar. Jag tänker på det jag vill tänka på. Jag börjar skriva, och det tar inte slut. Jag stänger in mig här för att slippa lyssna. Jag sitter här, för att jag inte vill lyssna på erat prat om thailand. Jag vill inte veta om eran jävla plan. Jag vill inte lyssna. Jag vill inte veta. Jag vill inte mer.

Jag hatar men älskar min lillebror. Jag hatar att han har fått ett bättre liv än jag har fått. Han har en släkt som bryr sig om han. Han får allt jag aldrig fått. Han har det bra. Han får vara med våran mamma, får jag det? Nej det får jag inte. Han får åka utomlands, får jag det? Nej det får jag inte. Får han allt han vill ha? Ja det får han. Får jag allt jag vill ha? Nej det får jag inte. Han har det bra. Han borde vara glad, även om han inte förstår.

Jag älskar Charlie, för att han är min bror. Det kommer han alltid vara, vare sig jag vill eller inte. Jag har alltid älskat Charlie, och det kommer jag alltid att göra. Men jag skulle också kunna döda för att få det som han har det.
Förövrigt så hatar jag det här. Jag hatar allt just nu. Ni hitttar mig på http://feliciaofelicia.blogg.se'