Jag saknar dom här stunderna mer än någonsin

         


hej jag e bäst


knappt ett år sen hahahahahahahahhaha

Galet

Klockan är 03:16 och jag sover inte! Jag är trött som ett svin men jag somnar verkligen inte. Jag har försökt sova sen halv tolv! HALV TOLV! Men de går seriöst inte. Jag hatar de här, jag hatar mina jävla sömnproblem som jag får varje jävla höst. ÅÅÅÅÅH!


Vad skulle jag ha gjort utan dig under den här perioden?
Tack för att du finns, livsglädje

Sjukhus

TJAAAAAAA FOLK1!

Sitter i den där mörka lägenheten som är rätt död just nu. Jag sitter här & lyssnar på musik å sådär, vilket är rätt skönt. Idag har de inte hänt så mycke, Sjöblom kom hit vid ett & drog vid halv två, satt vid datan till halv tre då jag började fixa mig för att vidare dra på träning med Cougars. Fyfan vilka härliga tjejer de där är asså! Riktiga pumor liksom ;) Imorgon händer inte heller så mycke, ska till sjukan först sen blire nog skola.. Är så jävla otaggad, men måste börja ta de här på allvar nu. 60 % frånvaro är fan inte bra asså.. Men livet går vidare liksom, de är ju huvudsaken.


Min über snygga armbåge.


nu måste vi dra, ja vi ses väl någon dag

Jag ska visa fingret åt soc & ba dra. Snart, riktigt jävla snart. Jag ska bli lycklig utan dom. Jag mår så jävla mycke bättre när jag står på egna ben, så fuuuuck yooou.


orkante

Vem är människan som påstår att jag inte kan må dåligt? Det är ingen som vet varför jag mår som jag mår, knappt jag själv. Jag har mina vänner som stöttar mig, jag har min mamma som jag kan prata med men jag väljer att inte göra det för att hon skulle aldrig förstå, jag har så jävla mycke folk runt omkring mig som jag vet har något posetivt att säga till mig men jag väljer att inte göra det eftersom jag inte vet vart jag ska börja. Jag har så många grenar på den här stammen så jag inte vet vilken jag ska börja med, och vart jag än börjar så kommer det bara bli krångligt så jag låter hellre bli. Jag väljer att berätta det som händer i nuet & inget annat. Jag kan leva med det så varför skulle jag göra på ett annat sett? Det känns så jävla onödigt, därför berättar jag inte om hela mitt liv för någon & de är därför jag mår dåligt. Visst förlorar jag på de i slutändan men jag orkante de här. Jag önskar varje dag att jag kunde knäcka sönder grenarna på stammen så att jag bara har dom små problemen kvar, men tyvär så kan jag inte det. Så istället får jag lämpa för att komma upp på morgonen, jag får kämpa för att äta, jag får kämpa för att träffa mina vänner, jag får helt enkelt kämpa med att klara dagen.. Och tro mig, det är inte så jävla lätt.

     


åt helvete me allt

HEJ JAG VILL BORT IFRÅN ALLA PROBLEM, JAG VILL FLY. BARA ÅKA & ALDRIG MERA KOMMA TILLBAKA! DE SKULLE VARA SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA SKÖNT. FUCK ALLTIHOPA, HEJDÅ!