kopierat ifrån tidigare inlägget.

Detta är kopierat ifrån det tidigare inlägget jag skrev om regler.

Jag skrev i det tidigare inlägget om att jag ska ha en tävling.Och det ska jag.Vinnaren vinner headern som jag visade & en bakgrund.Om vinnaren har 15 röster mer än alla andra så får den en valfri designing & header.Dvs, vinnarens ord är min lag.Men om det är något som inte funkar så får vinnaren acceptera det!Och ni som är dåliga förlorare, bör ej tävla!

Regler
:

1.Du skriver en kommentar om varför du vill vinna, hur du tycker om headern, & hur din dröm header ser ut.
2.Sedan skriver du ett inlägg i din blogg om att du är med i min tävling & självklart ska du länka så att flera kan vara med.
3.Sen ser du till att många är med & tävlar & att du får många röster!
4.Alla får rösta max 3 gånger på samma person.Blogg ägaren får inte rösta på sig själv.Om jag ser att det är samma ip nummer på mer än 3 röster så diskas personen som är med i tävlingen eller dom rösten blir avdragna.Dvs, alla röstena ifrån den personen försvinner & har mindre chans att vinna.Så håll er till reglerna!


här ser ni headern!


Kommentarer
Postat av: N I N N I

jag vill vinna för att headern var fiin som du typ satt ut med blomma och du gör fina headrar och är väldigt schysst så jag typ vill ha headern .

och sen så brukar jag typ aldrig vinna sånt här och det vore kul om jag gjorde det aja hoppas jag vinner iaf dåe, min drömheadern vill jag ska se ut typ sädär fast bakrunden på bilden och på min blogg ska svara brun och texten ska vara " im not she,im not he im not perfect im just me " och bilden brevid kan jag skicka om jag skulle vinna om jag nu gör det .. SÅ SNÄLLA ALLA SOM LÄSER RÖSTA PÅ MEEJ , FÖR JAG VILL VINNA !:D <3



http://engluunds.blogg.se

2009-11-29 @ 12:55:44
URL: http://engluuds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0